Rendelési információk

Kapcsolattartók:

Batha Pál és Batha Judit
Székhely: 9942 Szalafő, Felsőszer 15/A

Szerződéskötés nyelve: Magyar
Telefon: +3620 534 2931 ; +3620 430 2256
 

Rendeléssel kapcsolatos tudnivalók:

A csomagok visszaküldésének címe: 9942 Szalafő, Felsőszer 15/A
A személyes átvétel esetén lehetőség van kézművesműhely látogatásra és termékeink kóstolására !

Kérjük, amennyiben vásárlója, kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásunkat, amennyiben a szerződés minden a pontjával egyetért, és azt kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, a későbbiekben nem kereshető vissza, egyéb magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken állunk rendelkezésére!

Megvásárolható termékek: Webáruházunk, kínálatában tökmagolaj, dióolaj, mogyoróolaj, szőlőmagolaj, mákolaj, lenmagolaj, csipkebogyómag olaj, sárgabarackmag olaj  és máristövismag olaj kapható.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, megrendelés esetén hozzárendeli az árhoz a kiválasztott szállítási mód költségét. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

A megrendelések a beérkezést követő napon kerül feldolgozásra. Általános teljesítési határidő, függ a választott fizetési módtól, illetve a számla ellenértékének, bankszámlánkon történő megjelenésétől. Amennyiben a számla ellenértéke megjelenik a bankszámlánkon, hivatkozva a számlaszámra és a rendelésszámra, úgy az árut a következő munkanapon csomagját postára adjuk a megadott címre. A Vevő gondoskodik, a csomag átvételéről. Vállalkozásunk nem vállal felelősséget az esetleges külső tényezőkből eredő teljesítési csúszások miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! Ebben az esetben, a termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén, visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Rendelés menete:

A vásárlást regisztráció nélkül illetve regisztrációhoz kötötten lehet megtenni. Majd ezt követően, e-mail címe és jelszava segítségével tud belépni. Válassza ki a termékeket és helyezze őket a kosarába. Lépjen be az oldalra e-mail címével és jelszavával. Válasszon  fizetési módot és adja meg szállítási és számlázási címét postánmaradó csomag esetében a postacímét tüntesse fel szállítási címként. A vásárlás folyamán Ön bármikor módosíthatja, kijavíthatja az adatok elektronikus rögzítése során felmerülő hibákat, elírásokat (termék fajtája, mennyisége, személyes adatok, kiszállítási cím, stb. körében). Végül ellenőrizze a megadott adatokat és kattintson a "Rendelés elküldése" gombra.Rendelésével kapcsolatos információkat rendszerünk automatikusan visszaigazolja az Ön által megadott e-mail címen, melyben Ön ellenőrizheti annak részleteit.

Szállítási információ:
Az Őrségi magolaj, rendeléseit a Magyar Posta Mpl Futárszolgálata juttatja el Önhöz, melyet Ön előreutalással, vagy utánvéttel fizet. Magyarország egész területén kézbesítjük, házhoz szállítjuk a rendelt termék(ek)et,.

Fizetés:

Időgarantált postai utánvétel:Az átvételkor a postai kézbesítőnek,futárnak kell fizetni a megrendelés értékét.Átvételkor fizetendő: a megrendelt termék(ek) ára+postaköltség.
Postaköltség ez esetben:Csomagonként 1500.-ft

Banki átutalással, előre fizetéssel: Megrendelés után az általunk megadott számlaszámra kell átutalni a megrendelés értékét (megrendelt termékek ára+postaköltség)Postaköltség ez esetben: 1.500 Ft.Átvételkor már nincs kifizetendő tétel.

Postán maradóként utánvétel:Küldemény átvétele a vásárló által megadott postán történik.Megrendelt termék(ek) árát + postaköltséget a csomag postán való átvételekor kell fizetni.Ebben az esetben kérjük a megadott posta címét beírni szállítási címnek.
Postaköltség ebben az esetben 1000.-ft

Személyes átvétel:
Előzetes egyeztetéssel az áru átvehető: 9942 Szalafő, Felsőszer 15/a. Ebben az esetben a számla készpénzben fizethető. Sem szállítási, sem utánvételi (pénzkezelési) költség nincs!

Kiszállítás:
A megrendelést követő max. 12 napon belül történik. Amennyiben rendelhető az áru, úgy a szállítási határidőt levélben egyeztetjük, ebben az esetben 15 nap is lehet a határidő. Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a szállításban történhetnek rendkívüli csúszások, ami meghaladhatja a 15 napot. Ilyen esetben, e-mailben értesítjük vásárlóinkat, melynek következtében elállhatnak a vásárlástól. Ha a megrendelt termék árát már átutalta bankszámlánkra, és a szállítás csúszásának következményeként eláll a vásárlástól, akkor e-mailcímünkre elküldött bankszámlaszámukra visszautaljuk a vásárolt termék árát.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az esetleges technikai, adatrögzítési, valamint nyomdai hibák esetén az Őrségi Magolaj ajánlati kötöttsége nem áll fenn.

Garancia, visszaküldés, csere:
14 napon belül van lehetősége jelezni és visszaküldeni a www.orsegimagolaj.hu honlapon vásárolt terméket. Az vevoszolgalat@orsegimagolaj.hu email címre írja meg milyen nálunk vásárolt (cikkszám) szeretne visszaküldeni, vagy cserélni, a további információkat e-mailben írjuk meg Önnek. Felbontott, sérült csomagolású árut nem visszáruzunk. Az áruról postázás előtt fénykép készül, így az esetleges hiányosságok keletkezési helye beazonosítható.

Csak sértetlen, azonosítókkal, és számlával ellátott terméket tudunk visszafogadni! Egyéb Nem rendeltetésszerűen használt árut nem tudunk visszafogadni.

Bizonylat kiállítása:
Minden értékesítésről bizonylatot állítunk ki. Az esetben, ha a vásárló kérése alapján adóügyi elszámolásra alkalmas számlát állítunk ki (?áfás számla”), tartalmazza az egyes áruk megnevezését, árát, továbbá a kézbesítéssel kapcsolatos költséget, és megfelel az adójogi előírásoknak.

Áru cseréjével, visszavételével kapcsolatos információk:
Vitás, vagy bizonytalan esetekben a hatályos jogszabályi előírások szerint járunk el. Az interneten történő vásárlással a PTK (Polgári Törvénykönyv) szerinti vételi szerződés jön létre az adott tárgyra. Ön csak akkor számít "fogyasztó"-nak, ha magánszemélyként vásárol. A PTK szabályozza a szavatossági előírásokat.
Szavatosság: az értékesítő (mi) felelősséget vállal arra, hogy azt, amit Ön megvesz, az hibátlan. Ha ez mégsem így van, akkor kötelességünk mindent megtenni, hogy mégis így legyen – még akkor is, ha csak később derül ki, hogy a működésképtelenséget okozó hiba az áru átvételekor már létezett (rejtett hiba).

FONTOS! BÁRMILYEN REKLAMÁCIÓT, KÉRDÉST, VISSZAKÜLDÉS EGYEZTETÉSÉT E-MAILBEN ILLETVE LEVÉLBEN ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI. SMS-BEN KÜLDÖTT REKLAMÁCIÓT, SZÁMLASZÁMOT, MEGJEGYZÉST NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI!

8 munkanapon belül indoklás nélkül Ön elállhat a vásárlástól. Ezen jogát attól a naptól gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotában a visszáru levéllel és számlával együtt visszaküldheti címünkre. A csomag visszaküldésének címe: 9942 Szalafő, Felsőszer 15/a. Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő szállítási költségek a vásárlót terhelik. Cserére vonatkozó igénye esetén kérjük, küldjön e-mailt címünkre vevoszolgalat@orsegimagolaj.hu melyet az eredeti feltételeink mellett regisztráltunk, és a kért árut Önnek megküldjük. Csereigény esetén a visszaküldött termék árát küldjük ki Önnek, majd a cseretermék beérkezése után az igényelt termékeket is rendelkezésre bocsátjuk. A visszaküldött termék árát küldjük ki az Ön címére, vagy a megadott bankszámlaszámra. Az összeget haladéktalanul, az elállást követően, legkésőbb 30 napon belül az Őrségi Magolaj köteles visszatéríteni. Az áru személyes cseréjére lehetőség van az alábbi címen: 9942 Szalafő, Felsőszer 15/a.

Az akciós feltételekkel megrendelt, valamint időszakos vásárlási kedvezmény igénybevételével teljesített termékek kicserélése esetén az alábbi szabályok az irányadóak. A megrendelő az eredeti feltételek (akciós árcsökkentés vagy vásárlási kedvezmény) szerint jogosult azonos terméket választani, azonban akciós árcsökkentéssel vagy vásárlási kedvezménnyel nem érintett, eredetitől eltérő termékek választása esetén az eredeti termékhez kapcsolódó csökkentett ár vagy vásárlási kedvezmény nem alkalmazható. Elállás joga a személyesen átvett termékekre is érvényes!

Elállási jog gyakorlásának menete:
Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén minden esetben ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza címünkre. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat vállalkozásunknak nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját azonban a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni.

Különösen ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt). A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát.

Hibás teljesítéssel kapcsolatos információk:
Hibás áru esetén a vevő elsődlegesen kijavítást, kicserélést követelhet, másodlagosan illeti meg az árleszállítás vagy elállás joga. A hiba felfedezésétől számított 10 napon belül jelzett kifogás tekinthető időben közöltnek. A közlés késedelméből eredő kárért a Vevő felelős.

Adatkezelés:
A webáruház használata során az Őrségi Magolaj részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további harmadik fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az az Őrségi Magolaj alvállalkozója. (Pl: Futárszolgálat, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat az Őrségi Magolaj kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat az Őrségi Magolaj megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat az Őrségi Magolaj bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a leiratkozas@orsegimagolaj.hu e-mail címen.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az Őrségi Magolaj – www.orsegimagolaj.hu általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.